Apartment

Apartment

A young family bought a new apartment and asked to design it to suit the needs of the family.

For this purpose, half of a room was attached to the living room and the other half to a large children’s room.

The master shower was connected to the master bedroom, creating a luxurious and special suite with a color that inhance the experience.

The kitchen, which is the center of the house, was designed as two units separated by a decorative iron library and combines an island and a dining table.

Above them float wooden light fixtures that complement the look of the wood flooring in the house. The living room in soft shades of pink and light blue overlooks the view through the balcony.

Do you want me to design for you too? Contact me

 

Photograph by Joel Alioua

 

Info

  • Date : 15.12.2017